Privacyverklaring Vuurwerk Appingedam

Appingedam, 29-08-2019 Uw privacy is voor Vuurwerk Appingedam van groot belang, wij houden ons dan ook strikt aan de privacywet. Dit betekent dat uw gegevens veilig bij ons zijn en dat wij deze altijd correct gebruiken. In deze privacyverklaring leggen wij uit wat we bij onze online webshop allemaal doen met informatie die wij over u te weten komen. Als u vragen heeft, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan gerust contact met ons op. Afhandelen bestelling Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw betalingsgegevens, geboortedatum, profielfoto, NAW-gegevens, geslacht, (gebruikers-)naam, IP-adres, e-mailadres, telefoonnummer en factuuradres. Wij bewaren deze informatie tot twee jaar nadat uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna (dit is de wettelijke bewaarplicht). Statistieken en profilering Wij houden statistieken bij over het gebruik van onze online verkopen, maar dit gebeurt te allen tijde geanonimiseerd. Met deze statistieken verbeteren we onze online gebruikerservaring om zo bijvoorbeeld alleen nog relevante informatie te laten zien en zodat u nog makkelijker bij ons kunt bestellen. Wij kunnen uw persoonsgegevens met elkaar combineren om meer over u te weten te komen. Uiteraard zullen wij uw privacy te allen tijde respecteren. Wilt u dit niet, dan kunt u dit altijd aan ons melden. Contactformulier en Nieuwsbrief Met het contactformulier kunt u ons vragen stellen of aanvragen doen. Hiervoor gebruiken wij uw e-mailadres, IP-adres, (gebruikers-)naam. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief. Hierin ontvangt u relevante informatie en lopende acties. Dit abonnement kunt u eenvoudig op ieder moment opzeggen, want iedere nieuwsbrief bevat een afmeldlink. Andere partijen Wij geven uw persoonsgegevens niet aan andere bedrijven of instanties, behalve wanneer de wet zegt dat dit moet. Een voorbeeld is dat we bij het vermoeden van fraude aangifte mogen doen bij de politie. Reclame Op het moment dat wij nieuwe diensten, producten en/of een aanbieding hebben dan willen wij u hierover graag informeren. Dit kunnen wij doen: • per post • per e-mail • via social media (moeten ze zich zelf voor aanmelden) • per telefoon U kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. In elke brief staat hoe dat moet en elke e-mail bevat een afmeldlink. Op social media kunt u ons blokkeren of de afmeldoptie gebruiken. Indien wij u telefonisch benaderen, kunt u tijdens en na het gesprek aangeven niet meer telefonisch benaderd te willen worden voor reclamedoeleinden. Cookies Onze online webshop gebruiken cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat u ons weer bezoekt. Wanneer u onze online webshop voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Als u daarna onze online webshop verder gebruikt, nemen wij aan dat u geen bezwaar hebt tegen de cookies. U kunt via uw browser het plaatsen van cookies uitschakelen. Hierdoor kan het voorkomen dat sommige zaken van onze online webshop dan niet meer goed werken. Met andere bedrijven die cookies plaatsen, hebben wij afspraken gemaakt over het gebruik van de cookies. Toch hebben wij geen volledige controle op wat zij zelf met de cookies doen. Lees dus ook altijd hun privacyverklaring. Beveiliging Het beveiligen van uw persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan. Wijzigingen in deze privacyverklaring Wanneer onze online webshop wijzigen, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen. Inzage, wijzigen en verwijderen van uw gegevens Als u vragen heeft of wilt weten welke persoonsgegevens wij van u hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder. U heeft de volgende rechten: • uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen • inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben • het laten corrigeren van fouten • het laten verwijderen van verouderde persoonsgegevens • intrekken van toestemming • bezwaar maken tegen een bepaald gebruik Let op dat u uzelf bij ons kan identificeren. Dit is voor ons noodzakelijk om te bevestigen dat u het bent en dus gemachtigd bent om informatie over uw eigen gegevens op te vragen. Klacht indienen Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.